Sortiment

Vi är stolta över vårt unikt breda sortiment av trädgårdsväxter. Förutom traditionella och populära sorter hittar du också mer spännande och lite udda växter.

Tack vare att vi odlar våra sommarblommor och en hel del perenner själva kan vi erbjuda sorter som normalt är svåra att få tag på, men som verkligen är odlingsvärda och ger dina planteringar en egen prägel.

Hos oss hittar du alla sorters växter och om vi skulle sakna något som du letar efter gör vi allt vi kan för att få tag i det. Vi strävar efter att tillhandahålla så mycket svenskodlat som möjligt, och erbjuder t ex växter från elitplantsortimentet (E-planta). Frukt-, bär- och perenna växter är alltid svenskodlade. Park- och prydnadsträd, buskar och rosor kommer från våra exceptionellt duktiga kollegor i Danmark, medan barrväxter och vintergrönt främst odlas av kompetenta företag i Holland och Tyskland.

Sortimentslistorna är en förteckning över de arter och sorter som vi normalt har till försäljning. Vill du vara helt säker på att en viss växt finns hemma för tillfället ber vi dig kontakta oss. Det går bra att beställa och reservera växter för senare avhämtning.

Denna sortimentslista innehåller vårt standardsortiment. Det kan finnas andra/fler sorter i lagret, och vissa kan vara tillfälligt slutsålda. Kontakta oss för aktuellt lagersaldo.